Noi IMAGINI surprinse de o cameră de bord // Momentul când șoferița din Porsche intră cu viteză în troleibuz

Pe internet au apărut noi imagini cu accidentul din sectorul Buiucani, surprinse de o cameră de bord. Din video se vede cum vehiculele pornesc la culoarea verde a semaforului, iar la un moment dat trolebuzul este tamponat violent de autombilul Porsche Cayenne, care intenționa să traverseze intersecția la culoarea roșie.

Șoferița nici nu a încercat să frâneze, ea având 130 km/h.

Amintim că accidentul a avut loc în data de 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu. Femeia a tamponat un troleibuz, care a derapat pe trotuar. În urma impactului puternic, șoferița a ajuns în stare gravă la spital, iar pasagerul său, de 34 de ani, a decedat pe loc. Și persoanele din troleibuz au avut de suferit. În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie de 51 de ani a fost operată, iar acum starea ei este de gravitate medie. În spital, mai rămân 9 persoane.

La fel a fost supusă intervenției chirugicale și femeia din Porsche, ea fiind deocamdată inconștientă și conectată la aparatul de respirație dirijat.

Conform rezultatelor expertizei medico-legale emise de Centrul de Medicină Legală, șoferița avea concentrația de alcool în sânge de 1,87 g/l.

De menționat că, șoferița a mai urcat băută la volan și a fost implicată în mai multe accidente rutiere.