Novac: Cifrele barometrului socio-politic arată cine-i lider și cine se preface

Liderul PPDA, Andrei Năstase, face parte din categoria politicienilor care au ratat șansa de a confirma faptul că sunt lideri adevăraţi. Este opinia deputatului PSRM, Grigore Novac, care a comentat, pe blogul său, datele ultimului Barometru Socio-Politic, Novac constată că ratingul lui Năstase este surprinzător de mic, deşi ultimul deţine, de trei luni, una din cele mai importante funcţii în stat, cea de ministru al Afacerilor Interne.

După trei luni de deținere a poziției de vicepremier și ministru de interne, în topul celor mai puternici politicieni, Năstase este devansat de Vladimir Voronin și chiar de Pavel Filip. Plahotniuc a plecat (unii preferă termenul ”fugit”) din țară de peste trei luni, dar încă e la același nivel cu Năstase. Încă îmi amintesc cum Năstase se arăta cel mai hotărât, neînfricat și neînduplecat adversar al lui Plahotniuc. Și cu ce s-a remarcat acest ”leader”? Inițiative? Realizări? Cu excepția crucii?”, se întreabă Grigore Novac.

Deputatul vorbeşte şi despre lipsa capacităţilor manageriale ale liderului PPDA, fapt remarcat în mandatul său de ministru al Afacerilor Interne.

În campania pentru primărie Năstase vorbește despre mafia și corupția din primărie. Și spune că vrea să ajungă primar ca să pună cruce pe mafia și corupția din primărie. Rămîne să ne explice de ce nu face ordine în primărie din poziția de ministru de interne. Or, ce vrea să facă la primărie Năstase, care ca ministru de interne se uită calm cum mafia face bani în primărie?”, se întreabă parlamentarul.

sursa: breakingnews.md