Grav accident în Capitală | Un Porsche a intrat într-un troleibuz, care a fost proiectat pe trotuar | FOTO | VIDEO

Grav accident de circulație produs, astăzi, pe strada Alba Iulia la intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei! Un automobil de model Porsche a intrat într-un troleibuz de pe ruta 21, iar drept urmare, troleibuzul a fost proiectat pe trotuar. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și salvatori pentru deblocare.

La volanul mașinii se afla o femeie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puscașu, au fost rănite șase persoane din troleibuz și alte două persoane (grav rănite) din mașină.

La fel, în urma impactului a decedat o persoană, pasager în Porsche, a comunicat ofiţerul de presă al IGP Mariana Beţivu.

UPDATE // IGSU // Conform primelor informaţii apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14.08 de minute. Potrivit IGSU, automobilul de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz în timpul deplasării. La faţa locului au intervenit 5 echipaje de salvatori din cadrul IGSU care au efectuat lucrări de deblocare a persoanelor implicate în accident. Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 an, au suferit diverse traumatisme, fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne, un bărbat a decedat, iar conducătorul auto, o femeie, se află în stare gravă.

UPDATE // INP // Prima cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

După coliziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost traunsportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital.

sursa: publika.md / foto: Facebook (GBM, Publika)