Kozak revine la Chișinău: Kulminski îl va întâlni cu colaci în coadă, iar Dodon va întinde covorul roşu… Moldova, acum ai nănaş!

presedinte.md

Noul consilier pe probleme de politică externă al premierului Maia Sandu, Vlad Kulminski, se va duce să-l întâlnească „cu colaci în coadă” pe Dmitri Kozak, care urmează să descindă din nou la Chişinău. Constatarea, ironică, aparţine fostului deputat Ana Guţu, şi se conţine într-o postare pe Facebook.

Georgienii au demnitate. În Republica Moldova se construieşte “națiunea civică moldovenească”. Tsssss! Să nu cumva să-l sperii pe Kozak. Kuliminskii se va duce la aeroport cu colaci în coadă să-l întâlnească. Dodon va întinde covorul roşu. Moldova, acum ai nănaş!”, a scris Ana Guţu.

Amintim că vicepremierul rus, Dmitri Kozak, revine săptămâna viitoare la Chișinău. Oficialul va fi însoțit de ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patrușev.

„Din câte cunosc, acestă vizită este planificată. Din delegație va mai face parte ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patruşev, care este și preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Vizita e planificată pentru săptămâna următoare, acum se discută agenda și etapele de desfașurare”, a declarat vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova, pentru Deschide.MD.

Potrivit Deschide.md, Dmitri Patrușev este fiul lui Nikolai Patrușev, fostul șef al FSB, serviciul rus de securitate, și secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

sursa: voceabasarabiei.md