Jizdan: Plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă

Alexandru Jizdan, ex-ministrul Afacerilor Interne, scrie, într-o postare pe Facebook, că plecarea sa din funcție, după demisia Guvernului Filip, nu înseamnă plecare definitivă și că este mereu gata să ofere o mână de ajutor.

Ministerul Afacerilor Interne este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă. Dragi colegi, eu rămân mereu alături și gata de a oferi o mână de ajutor”, a scris Jizdan.

Acesta menționează că a fost onorat să muncească într-un Guvern profesionist și cu o echipă de care este mândru.

„Am fost onorat să muncesc într-un Guvern profesionist, cu oameni care cu adevărat își iubesc țara și neamul.

Cât de bun nu ar fi un om, de unul singur nu le poate realiza pe toate. Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sunt mândru.

Ministerul Afacerilor Interne merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine. Tocmai de asta dragi colegi Vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni.

Succesorilor mei le transmit doar câteva doleanțe: continuați ce am început să facem noi, realizați ce nu am reușit, oferiți polițiștilor motive de a rămâne, respectați valorile sistemului și lăsați veteranilor ușa deschisă în MAI”, a adăugat Alexandru Jizdan.