De luni, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina din Capitală

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 17 iunie – 31 iulie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II – BERD, BEI (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Autobuze

Ruta nr. 9:

Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 13:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 190:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite;

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.