Comunicatele fracțiunii parlamentare a PD, șterse de pe site-ul Parlamentului

Toate comunicatele fracțiunii Partidului Democrat (PD) au fost șterse noaptea aceasta de pe site-ul Parlamentului. Este vorba de comunicatele democraților din 7, 8, 9 și 10 iunie.

Potrivit unor surse, noua conducerea a Parlamentului, în frunte cu Zinaida Greceanîi, a fost nemulțumită de faptul că la rubrica „comunicate de presă” sunt plasate doar noutăți din partea PD, potrivit cărora democrații nu recunosc legalitatea alegerii spicherului și premierului, notează Ziarulnational.MD.

Astfel, noul secretar general al Parlamentului, Adrian Albu, fost asistent al Zinaidei Greceanîi, ar fi dat instrucțiuni să fie radiate comunicatele democraților despre campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui Igor Dodon, despre mitingul de duminica trecută, dar și opinia lui Vlad Plahotniuc despre ce s-a întâmplat în Parlament pe 8 și 9 iunie.

Persoana responsabilă de site-ul Parlamentului i-ar fi transmis lui Adrian Albu că fiecare fracțiune parlamentară are dreptul să plaseze informații despre activitatea formațiunii, însă comunicatele au fost scoase de pe site. 

Așa arată ieri site-ul Parlamentului la rubrica comunicate de presă