Sagaidac: Faptul că Dodon recunoaște că primește bani 700 mii USD lunar de la ruși pentru PSRM, denotă faptul că alegerile sunt nule și trebuie repetate

facebook.com

Însuși faptul că Dodon recunoaște că primește bani 700 mii USD lunar de la ruși, pentru întreținerea PSRM, denotă faptul că alegerile sunt nule și trebuie repetate. De această părere este fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac, într-o postare pe Facebook.

„Însuși faptul că Dodon recunoaște că primește bani 700 mii USD lunar de la ruși, că primește bani prin Bahamas denotă faptul că alegerile sunt nule și trebuie repetate, și denotă că acele grupuri de interese din UE și SUA sunt ipocriți și cu duble-standarde cum de altfel și cei care comit lovitura de stat în Moldova”, scrie Sagaidac.

Acesta mai spune că nimeni din afară nu este în drept de a dicta poporului moldovenesc ce să facă, pe cine să aleagă și cum să aleagă.

Doar poporul este în drept să aleagă, iar trădătorii de neam și țară care s-au vândut rușilor și reprezintă interesele Rusiei dar nu a propriului popor trebuie scoși din afara politicului și condamnați pentru trădare de Patrie. Alegerile anticipate unica soluție fezabilă cu recunoașterea dreptului suveran al oamenilor de a allege”, conchide Sagaidac.