Reprezentanții PSRM spun de ce nu au venit astăzi la negocierile cu blocul ACUM

Socialiștii explică motivul pentru care nu s-au prezentat la întrevederea de astăzi cu PAS și PPDA, care urma să aibă loc la Parlament. Potrivit PSRM, liderii blocului ACUM nu au prezentat o declarație comună.

Încă în seara zilei de ieri așteptam o declarație comună a colegilor din Blocul ACUM. Până la moment nu am văzut să existe o astfel de declarație, deoarece existau foarte multe divergențe în ceea ce a spus un partid și celălalt”, a declarat deputatul PSRM, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, socialistul a menționat că formațiunea a purtat discuții cu Partidul Democrat, iar o decizie finală urmează să fie luată la Consiliul Republican al PSRM, de astăzi.

Am avut o rundă de discuții cu cei din Partidul Democrat. Am ascultat toate propunerile lor, au fost destul de multe. Am luat act de aceste propuneri, urmează să comunicăm la ora 15.00 tuturor colegilor din Consiliul Republican tot ce avem și vom lua deciziile care se impun”, a adăugat Ceban.

Declarațiile pentru presă cu decizia pe care a luat-o PSRM privind crearea unei majorități parlamentare urmează să fie făcute după ora 16.30.