Diaspora sare în capul liderilor ACUM: Cât de mizerabil să fii… Să arunci cu noroi în toți, dându-te mare luptător cu socialiștii, apoi, să negociezi funcții pe ascuns cu ei

privesc.eu

Exponenții Diasporei moldovenești critică negocierile dintre PAS-PPDA și PSRM privind inițierea unui parteneriat în Parlamentul de la Chișinău. 

Cât de mizerabil să fii… Să arunci cu noroi în toți, dându-te mare luptător cu socialiștii, apoi, să negociezi funcții pe ascuns cu ei. Felicitări, Diaspora! Aveți reprezentant anti-dodon și anti-oligarhi și etc, și etc…. Țara mea, colțun de lână…. Cu ușile închise… Asta meritați!”, a scris, pe Facebook, Alexandru Cazacu, președintele Asociației „Dor” din Italia, citat de Timpul.md.

Amintim că și a doua întâlnire a PSRM cu PAS și PPDA, de astăzi, s-a încheiat fără vreun rezultat. Liderul socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a declarat că Maia Sandu și Andrei Năstase insistă în continuare pe propriile condiții, în care nu este loc pentru PSRM.

”Pozițiile au rămas aceleași. Ei au spus că vor să votăm și prim-ministrul care să fie din partea blocului ACUM, și președintele Parlamentului, tot din partea blocului ACUM, și tot pachetul de legi care, de asemenea, este din partea blocului ACUM și pe urmă mai vedem. Noi, ca o forță politică pentru care au votat cei mai mulți cetățeni, nu putem accepta lucrul acesta. Nici noi nu putem să cedăm funcția de speaker al Parlamentului. Asta este prima poziție la negocieri”, a declarat Greceanîi.

La rândul lor, liderii PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au făcut declarații pentru presă, după a doua rundă de negocieri cu PSRM.