Un blogger le reaminteşte celor din „presa BEM”: Şi Filat a fost condamnat cu executare, ca şi Dragnea

Liderul PSD din România, Liviu Dragnea, nu este primul politician de cel mai înalt rang, condamnat cu executare. Bloggerul Eugeniu Luchianiuc le reaminteşte “jurnaliştilor” din trustul Ţopa – Platon despre cazul ex-premierului moldovean Vlad Filat, încarcerat încă în anul 2015. Luchianiuc mai accentuează că e vorba despre ”bursierii lui Filat”, finanțați din greu de fostul șef al Maiei Sandu.

“Risc să vă amintesc că atunci Filat, liderul partidului proeuropean cu cea mai mare încredere, a fost luat pe sus de mascați chiar din sala Parlamentului. Acum în România toți discută că Dragnea este primul politician nr 1 întemnițat. Și toți uită despre faptul că Filat se lăuda permanent cu faptul că el e NR1 și la sigur țineți minte faza cu „politicianul numărul 1 nu comentează ce zice politicianul numărul 4”, scrie Luchianiuc, într-un articol publicat astăzi.

Amintim că Preşedintele Partidului Social Democrat din România, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani şi sase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman. Sentința este definitivă. Dragnea s-a predat poliţiei şi a fost dus la Penitenciarul Rahova din Bucureşti. El şi-a prezentat demisia din fruntea PSD, iar conducerea va fi preluată de Viorica Dăncilă.