FLAGRANT | Presa care lustruieşte imaginea binomului PAS-PPDA manipulează opinia publică prin imagini

Presa care lustruieşte imaginea binomului PAS-PPDA manipulează din nou opinia publică prin imagini. Ca sa dea greutate evenimentului de astăzi, calificat de Procuratură drept încercare de a implica instituţia în lupte politice, portalul Newsmaker îi prezintă pe Maia Sandu şi Andrei Năstase alături, publicând o poză mai veche cu cei doi. 

În realitate, la reuniunea la care au participat exclusiv  deputați ACUM și reprezentanți ai ONG-uri afiliate binomului, Sandu şi Năstase nu au stat alături, ci separaţi, iar feţele lor erau crispate. Cei doi chiar evitau să se privească.

Amintim că, zilele trecute, Maia Sandu a publicat o fotografie de la o acțiune de protest derulată de exponenții blocului ACUM, din care, însă, l-a radiat pe colegul său de binom, Andrei Năstase. Maia Sandu a fost îndemnată de manifestanții din fața Guvernului să se lepede de populistul Andrei Năstase. „Maia Sandu, fii bărbat!”, „Năstase are mandat de urlat și protestat!”, „Năstase, deputat-psihopat!”, au scandat protestatarii.