Valentina Luchian, despre Nata Albot: Du-te în Canada și fă acolo festivaluri. Să-ți pună acolo pe tavă autoritățile tot de ce ai nevoie

kankan.md

Jurnalista Valentina Luchian se întreabă, pe Facebook, cum reuşeşte fostul producător general de la jurnal TV, Nata Albot, să manipuleze atâta lume. Postarea Valentinei Luchian este prilejuită de noul festival organizat de Albot în Capitală.

“Cum poate doi indivizi, adică “două vedete”, “ mari vedete” din “social media”/ mai nou așa se cheamă “blogheri” sau “influenceri/“/ create tot de noi jurnaliștii, să manipuleze și să convingă atâta lume… Atâta critică,  încât la mine nu ajunge….. bine, ai emigrat ok,…. ți-ai ales altă țara, ok, ….. dar de ce te întorci tot aici sa-ți faci banii de cheltuială dacă zici, că e totul rău în Moldova”, scrie Valentina Luchian.

“Du-te în Canada și fă acolo festivaluri…. Să-ți pună acolo pe tavă autoritățile de ce ai nevoie… Cum Doamne, mă iartă, sa pui taxă la intrare “tipa” a unui târg pe o strada publică?”, se mai întreabă jurnalista.

În continuare, Valentina Luchian îi recomandă Natei Albot să aibă un pic de respect pentru ţara în care s-a născut.

Taare îmi doresc sa avem un pic de respect și dragoste față de țara în care ne-am născut. Și să nu mai criticăm atâta și sa aruncam cu noroi în ea. Că de fapt “ Țara” suntem noi… S-o iubim așa cum este ea, că-i a noastră”, conchide Valentina Luchian.

sursa: hotnews.md