„Epopeea” telefonului furat | Schema Google Timeline poate fi desenată manual | VIDEO

Deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Dan Perciun, s-a plâns ieri că cineva i-ar fi furat telefonul și l-a dus la sediul PDM. Drept dovadă, acesta a atașat un screenshot de la Google Timeline, care a arătat un traseu de la Guvern, unde a avut loc flashmobul celor de la ACUM, până la sediul PDM. Acest Timeline însă poate fi desenat manual, de către oricine.

Ai nevoie de un pic de cunoștințe în Google și tenacitate pentru a desena o astfel de schemă. Acest lucru a fost postat pe Facebook de unii internauți, aici puteți vedea exemplul 1 și exemplul 2, totodată, bloggerul Anatolie Chirilov, într-un articol a desenat o astfel de schemă, glumind că dacă cineva ar dori virtual să meargă în Dubai, nu are decât să îl contacteze pe el sau pe Dan Perciun, care s-ar părea că e expert în acest domeniu.

Serviciul Google are grijă de noi și din acest motiv a și explicat pe pași cum poți desena o astfel de schemă. La rubrica Gestionați istoricul locațiilor, utilizatorii pot fi ghidați de faptul că aceștia pot să șteargă sau să editeze informații din Cronologie.

Puteți încerca, pentru a vă conginve de realitatea celor văzute.

sursa: telegraph.md