Năstase face campanie pentru PNL din România la protestul din fața guvernului

Încă o trăsătură din portretul psihologic al lui Năstase se confirmă. Liderul PPDA a luat bani de la PNL pentru a le promova candidații inclusiv la flash-mobul organizat în fața Guvernului. Acest lucru l-au comunicat pentru actual.md surse din cadrul partidului condus de fostul procuror care a slujit regimul comunist.

În timp ce Maia Sandu și câteva zeci de bătrâni se sufocau strigând ”Hoții”, Năstase se gândea doar la alegerile pentru care i s-au promis bani.

Fiți alături de noi și nu uitați. 26 mai, ieșim cu toții la vot, toți cei care au pașaport române, toți cei care simt românește. Ieșiți la vot pe data de 26”, striga isteric Năstase.

Amintim că PPDA susține și promovează la alegerile pentru Parlamentul European PNL, o formațiune naționalistă din România. În cadrul unui eveniment electoral la Chișinău, candidatul PNL a declarat, în prezența lui Sandu și Năstase, că Republica Moldova este teritoriul României Mari și că are rolul de frate mai mare, chiar dacă acest lucru nu este pe placul celor de aici.