„Bădăranii ” din PPDA, părăsiți de noi membri?

Valul de plecări din PPDA ar putea continua. După ce întreaga conducere a filialei din Soroca a partidului condus de fostul procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, a plecat, în următoarele zile ar putea să le urmeze exemplul echipa de la Ungheni.

Surse din cadrul PPDA au comunicat pentru actual.md că adjunctul lui Gheorghe Petic, Oleg Moraru și oamenii săi sunt deciși să spună PAS lui Năstase și a politrucilor din anturajul său. Ultima picătură a fost cearta cu secretarul PPDA, Chiril Moțpan, care are o atitudine bădărănească și arogantă față de oamenii din raioane.

Moraru este deranjat că oamenii finului de cununie al oligarhului Țopa vin doar cu solicitări care deseori nu au nimic în comun cu realitatea și ignoră opiniile din teritoriu.

Săptămâna trecută, conducerea filialei de la Soroca a partidului condus de Andrei Năstase a părăsit PPDA. Este vorba despre cei 13 membri ai biroului politic teritorial. În declaraţia semnată de aceştia se spune că ei nu mai suportă umilinţa la care su fost supuşi de conducerea partidului, fără să ofere detalii.

Murdăria politică şi jocurile meschine mai devreme sau mai târziu ies la suprafaţă şi se duc pe ape. Infantilismul politic şi egoismul, alimentat de setea puterii te lasă acolo unde te-ai pornit”, se menţionează în declaraţia foștilor colegi de partid ai procurorului din perioada regimului Voronin, Andrei Năstase.