„Un doctor pentru tine” | Orarul consultațiilor gratuite în această săptămână

În săptămâna 20-24 mai curent, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, vor oferi consultații gratuite populației din localitățile rurale, după cum urmează: 

Pe data de 21 mai, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate din satul Zăicani, Vasileuți,  Șaptebani din raionul Rîșcani iar pe 23 mai, în localitățile Copăceni și Chișcăreni din raionul Sîngerei. 

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Fălești, satele Glinjeni, Ișcălău, Ciolacul Nou, Chetriș și Bocșa vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii raionului Sîngerei  vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Florești, Ștefan-Vodă și Taraclia vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Pe parcursul săptămânii trecute, 2297 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”.