Negru: Sandu și Năstase au făcut obsesie din a lupta cu PDM și nu țin cont de realitatea care arată că democrații sunt pe linie de creștere

PAS și PPDA au fost concepute ca anti-PD, iar distrugerea acestei formațiuni este singura lor rațiune de a exista. Cu toate acestea, există suficiente indicii care arată că democrații vor supraviețui și chiar sunt pe linie de creștere. Opinia aparține editorialistului de la Ziarul Național, Nicolae Negru.

Acesta mai spune că politica intransigentă a PAS și PPDA favorizează, de fapt, Partidul Democrat. 

Au existat suficiente date care indicau că PD va supraviețui, dar Maiei Sandu și lui Andrei Năstase le plăcea prea mult ceea ce spuneau și nu țineau cont de realitate. Situația se poate repeta la alegerile viitoare, căci PD e pe linie ascendentă, se întărește”, mai spune autorul citat.

În opinia lui Nicolae Negru, unii autori greșesc împingând blocul ACUM în brațele PSRM.

„Despre aceasta se vorbește la modul serios, unii comentatori pretind că salvează opoziția și democrația moldovenească, împingând Blocul „ACUM” în brațele „ecologice” ale PSRM. Că e vorba de o prostie, că e vorba de o „șmecherie”, nu contează, căci rezultatul e același!”, conchide Nicolae Negru. 

sursa: hotnews.md