Doi iubiți s-au apucat de vândut droguri în parcul din sectorul Râșcani

Ofițerii de investigație a grupei Antidrog a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative de comercializare a drogurilor pe teritoriul sectorului Râșcani.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști au fost reținute două persoane, un bărbat în vârstă de 31 ani și femeie de 23 ani, care s-au dovedit a fi concubini. Aceștia au încercat să pună în circulație masa vegetală  “etnobotanice” în regiunea unui parc, din sectorul Râșcani al capitalei.

În cadrul cercetării la fața locului, de la indivizi au fost ridicate mai multe pachețele cu masa vegetală cu miros specific, un aparat confecționat artizanal predestinat consumului de droguri. Aceștia au fost ecortați la Inspectorat pentru audieri, iar pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care indivizii comercializau pachețelele cu masă vegetală cu miros specific, ar fi obținut un profit în sumă de 10 000 lei.

În dependenţă de rezultatele expertizei va fi luată o decizie în acest sens conform legislaţiei în vigoare.