Un minor din Costești căutat cu disperare de câteva zile | FOTO | UPDATE

UPDATE // 14 mai // Adolescentul de 17 ani a fost găsit astăzi, 14 mai, ora 00.55, de un echipaj de patrulare. Potrivit Poliției, băiatul se deplasa pe marginea drumului la intrare în orașul Cimișlia. Minorul nu are semne că ar fi fost victima unei infracțiuni. La moment i se acordă consiliere psihologică.

13 mai //Poliția solicită ajutor în vederea depistării unui minor din satul Costești, raionul Ialoveni. Artiom Grigorița a plecat de acasă pe data de 10 mai și până în prezent nu a revenit.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată pe 11 mai de către tatăl băiatului în vârstă de 17 ani. Rudele băiatului spun că acesta a plecat de acasă la 10 mai, în vizită la sora sa, în mun. Chișinău, informație care nu s-a adeverit. Ulterior, în aceeași zi, a plecat la un prieten în raionul Dondușeni, iar la data de 11 mai, s-a întors cu ruta Dondușeni-Chișinău, fapt confirmat de șoferul rutei.

Preliminar poliția a stabilit că ultima localizare a adolescentului ar fi fost în satele Lopatna și Susleni, raionul Orhei.

În caz că dispuneţi de informaţii, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție, sau sunați 079113122, 112.

Semnalmente: Vârsta 17 ani, înalţimea 1.72 cm, ochi albaștri, părul negru, era îmbrăcat în pulover de culoare gri, geacă cu mâneci, blugi albaștri, adidași negri cu alb, chipiu negru cu inscripție “adidas”, în spate purta ghiozdan. Periodic poartă ochelari de vedere.

Artiom Grigorița i-ar fi trimis surorii sale câteva mesaje și un video în care îi spune că se află într-o pădure: