FOTO | Dacă i-ați văzut, anunțați imediat Poliția

Inspectoratul General al Poliţiei solicită ajutorul cetățenilor la localizarea şi reţinerea persoanelor din imagini (mai jos), membri ai unui grup criminal organizat.

Aceștia sunt învinuiţi că au șantajat administratorul unei companii de transport internaţional de călători, i-au distrus autocarele prin incendiere și deteriorare, atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în alte state precum Federația Rusă și Republica Cehă. Prin aceste acțiuni, suspecții au încercat să-l determine să renunţe la activitatea prestată pe o rută internaţională.

La 25 aprilie 2019, ofițerii de investigaţii ai INI, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Râșcani, au reţinut doi dintre organizatorii grupului criminal împreună cu alţi complici.

La 27 aprilie, în urma examinării demersului privind aplicarea măsurii de reprimare-arest preventiv pe un termen de 30 zile, vis-à-vis de persoanele nominalizate, judecătorul Judecătoriei Chişinău,  sediul Ciocana, a respins demersul înaintat, stabilindu-le măsura de reprimare preventive, liberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 30 zile, stabilindu-le un şir de obligaţii.

Ulterior învinuiţii au încălcat obligaţiile stabilite de instanţă, eschivându-se într-o direcţie necunoscută.

În acest context, Poliţia solicită ajutorul cetăţenilor în vederea stabilirii locului aflării suspecților, doi bărbați, de 33 și respectiv 38 de ani.

Dacă aveți informaţii, sunați imediat la numerele de telefon: 069999457, 022-577-153, 078710293. Poliția va păstra confidențialitatea surselor de informare.