Oamenii din Codreanca, bucuroși că pot primi ajutorul de 600 de lei la oficiul poștal, deschis recent în sat

Locuitorii satului Codreanca, raionul Strășeni, sunt foarte mulțumiți de inaugurarea noului oficiu poștal din localitate, cu implicarea premierului Pavel Filip. Acesta a fost deschis de curând, iar Pavel Filip s-a bucurat de recunoștința localnicilor.

„Am întâlnit la oficiul poștal din 𝗖𝗼𝗱𝗿𝗲𝗮𝗻𝗰𝗮 oameni care își ridicau ajutorul de Paști de 𝟲𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶, dar și pensiile proaspăt indexate. Știu, sunt pași mici încă, dar m-am bucurat să văd că oamenii apreciază aceste proiecte. Mai ales că au și un oficiu poștal nou, deschis imediat după alegeri. Alegerile vin și trec, datoria și responsabilitatea față de oameni rămâne. Muncim în continuare. Oamenii ne-au ales pentru 𝗙𝗮𝗽𝘁𝗲, 𝗻𝘂 𝘃𝗼𝗿𝗯𝗲. Și asta avem de gând să facem și mai departe. Împreună”.

Oamenii din Codreanca au ținut să-i mulțumească personal premierului Pavel Filip pentru oficiul poștal nou.

„Avem oficiu poștal, primim pensie mărită, vă mulțumim foarte mult”, a spus o localnică.

„Vedeți? Alegerile au trecut, iar eu am venit la dumneavoastră. V-am promis că vom face un oficiu poștal, am făcut. Avem de făcut și drumuri și o să le facem”, a replicat Pavel Filip.

Oamenii sunt bucuroși că își pot ridica ajutorul financiar de Paști, fără a se deplasa în satele vecine.

Vă mulțumim pentru ajutorul de Paști și pentru perioada rece a anului, suntem foarte mulțumiți. Sunetm alături de dumneavoastră și știm că avem și un sprijin din partea dumneavoastră”, a preciat o altă locuitoare a satului Codreanca.