Investiții de 4,5 milioane de lei în satul Zubrești

Pe parcursul acestui an, în satul Zubrești vor fi realizate mai multe proiecte susținute de Guvern, care să contribuie la creșterea bunăstării populației. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip, deputat ales pe circumscripția Strășeni, care a efectuat o vizită de lucru în localitate.

Cei mai mulți bani vor fi acordați pentru reparația drumurilor – 1,9 milioane de lei, iar alte 1,5 milioane vor fi direcționate pentru reparația grădiniței. Un alt proiect important prevede reparația Centrului de Sănătate din sat. În acest scop, este bugetată suma de 700 de mii de lei.

Lucrări de reabilitate vor fi efectuate și la liceul, iar costul acestora este estimat la 400 mii de lei.

Pavel Filip a ținut să menționeze că unul din obiectivele Guvernului este ca în țară să fie realizate cât mai multe proiecte care să facă mai bună viața cetățenilor.

“Așa vom continua, cu proiecte concrete în fiecare localitate, pentru a soluționa cele mai stringente probleme ale oamenilor.”

Pavel Filip a mai vizitat și oficiul poștal din satul Codreanca. Acesta a fost deschis la inițiativa dumnealui, după ce localnicii s-au plâns că vechiul oficiu se afla într-o stare precară.

Acum oamenii spun că au parte de servicii de calitate și își pot ridica pensia și alte alocații în condiții bune. Ei au mulțumit premierului și pentru ajutorul de 600 de lei de Paști.

Ne dorim să permanentizăm acest ajutor, iar cu timpul să-l majorăm. Și vom munci pentru aceasta”, a conchis Pavel Filip.

sursa: dinstraseni.md