Bomba zilei | Vladimir Zelenski ar fi fost sponsorizat de serviciile secrete de la Moscova!

0
224

Candidatul la funcția  de  președinte  al Ucrainei, Vladimir Zelenski, ar putea fi finanțat  de serviciile speciale de la Moscova. La această concluzie a ajuns Serviciul de Securitate al Ucrainei, după ce a fost spartă poşta electronică a lui Dmitri Havchenko, un luptator din Donbas.

Potrivit  publicației The Insider, alerta a fost semnalată de Centrul “Mirotvoreţ” din Ucraina, care a descris schema prin care campania lui Zelenski ar fi fost finanţată de către Moscova.

„La 25 februarie curent, ofițerul serviciilor rusești, Andrei Iurevici Pinciuk, după consultarea cu unele persoane necunoscute, i-a dat indicații proprietarului bursei de criptomonede WEX, separatistul Dmitri Havcenko să transfere sume de bani pentru finanțarea campaniei electorale a candidatului la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski. Având în vedere că aceste acțiuni ale serviciilor speciale rusești reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei, vă informăm pentru a lua măsuri urgente”, se conine în documentul citat de publika.md.