Bomba zilei | Vladimir Zelenski ar fi fost sponsorizat de serviciile secrete de la Moscova!

Candidatul la funcția  de  președinte  al Ucrainei, Vladimir Zelenski, ar putea fi finanțat  de serviciile speciale de la Moscova. La această concluzie a ajuns Serviciul de Securitate al Ucrainei, după ce a fost spartă poşta electronică a lui Dmitri Havchenko, un luptator din Donbas.

Potrivit  publicației The Insider, alerta a fost semnalată de Centrul “Mirotvoreţ” din Ucraina, care a descris schema prin care campania lui Zelenski ar fi fost finanţată de către Moscova.

„La 25 februarie curent, ofițerul serviciilor rusești, Andrei Iurevici Pinciuk, după consultarea cu unele persoane necunoscute, i-a dat indicații proprietarului bursei de criptomonede WEX, separatistul Dmitri Havcenko să transfere sume de bani pentru finanțarea campaniei electorale a candidatului la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski. Având în vedere că aceste acțiuni ale serviciilor speciale rusești reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei, vă informăm pentru a lua măsuri urgente”, se conine în documentul citat de publika.md.