Obsesia pentru poze pentru Instagram … O studentă din SUA este în stare critică după ce a căzut din turnul Universității

O studentă de 22 de ani a suferit leziuni craniene grave după ce a căzut din turnul Universității Fordham. Aceasta s-a urcat acolo pentru a obține o imagine mai bună cu orașul, pe care să o posteze pe Instagram. Sydney Paige Monfries a fost transportată la un spital din New York, starea ei fiind critică.

Sydney a căzut de la peste 12 metri înălțime, din turnul Universității Fordham. Tragedia a avut loc duminică dimineață, la ora 4:00, informează Daily Mail.

Poliția din New York a explicat că tânăra din Portland a mers în turn cu prietenii săi. Aceasta a căzut de la mare înălțime în încercarea disperată de a obține o fotografie cât mai bună cu orașul, pentru a o posta pe contul de Instagram.

În cădere, Sydney s-a lovit puternic cu capul de pământ, suferind leziuni grave. Niciunul dintre ceilalți colegi cu care Sydney a fost în turn nu a fost rănit. Universitatea Fordham nu a comentat incidentul. Turnul universității respective este un loc unde studenții nu au voie, existând pedepse disciplinare pentru cei care încalcă regula, scrie Libertatea.ro.

Monfries was taken to the St Barnabas Hospital in 'extremely critical' condition

None of the other students who went with Monfries were injured
The New York Police Department said Monfries went to the Keating Hall clock tower with her friends around 4am
Sydney Paige Monfries