Sandu și Năstase nu au venit la discuțiile cu socialiștii, așa că liderul PSRM a plecat

Liderii PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au venit la discuțiile inițate de PSRM. Ca urmare, șeful partidului socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a declarat că nu rămâne la întrunire, în lipsa președinților partidelor invitate și a părăsit sala. La discuții au rămas vicepreșdinții PAS și PPDA, Mihai Popșoi și Alexandru Slusari și secretarul general al PSRM, Vlad Batrîncea și secretarul pentru ideologie al acestei formațiuni, Ion Ceban. În lipsa șefilor, discuțiile dintre cei patru deputați rămași au degenerat în certuri.

Deputatul PPDA, Alexandru Slusari, a declarat că nu poate fi vorba despre vreo coaliție cu PSRM, dar afirmă că Sandu și Năstase au nevoie de voturile lor pentru propriile proiecte.

Replica i-a fost dată de Ion Ceban. ”Vă rog să nu luați decizii în locul Partidului Socialiștilor”, a spus secretarul pentru ideologie al PSRM.

Slusari afirmă că doar două proiecte propuse de socialiști pot fi acceptate de ACUM și că majoritatea inițiativelor PSRM dezbină societatea.

Iar adjunctul Maiei Sandu insistă că există diferențe foarte mari între ACUM și PSRM și că nu intenționează să facă vreo cedare socialiștilor.

”Suntem gata să partajăm ceva? Nu suntem gata să partajăm ceva!”, a tăiat Popșoi.


captura: privesc.eu