Reținuți! Au jefuit un tânăr pe o stradă din Durlești

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 22 și 26 ani, originari din mun. Chișinău, raionul Ialoveni și Dubăsari, au fost reținuți pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii sectorului Buiucani fiind alertați în seara de 25 martie, de către un tânăr, care a declarat că a fost atacat și jefuit pe str. Ștefan-Vodă din Durlești. Acesta a mai spus că a fost atacat de trei indivizi în stare de ebrietate, l-au agresat, după care i-au luat geaca, telefonul mobil de model ,,Samsung J 5” și portmoneul cu mijloace financiare, cauzându-i un pejudiciu de 6 500 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, indivizii au fost localizați și reținuți în Durleși, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că agresorul de 23 ani, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetați pentru Jaf,  infracțiune  care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.