Reacția lui Neymar, după poza postată de Suarez pe rețelele de socializare

Barcelona – Atletico Madrid 2-0 VIDEO. Lionel Messi și Luis Suarez au reușit să obțină o nouă victorie pentru Barcelona, 2-0 cu Atletico Madrid. Perechea din avanposturile catalanilor s-a dovedit a fi din nou letală pentru adversar. Bucuria celor de la Barcelona a fost împărtăşită şi de Neymar, plecat cu scandal de la club, dar rămas prieten apropiat de vedetele echipei.

Barcelona a obținut cele 3 puncte grație golurilor care poartă semnătura celor două staruri blaugrana, iar catalanii sunt aproape de al 26-lea titlu din istorie. Barcelona are un avans de 11 puncte față de Atletico Madrid și de 13 față de Real Madrid, cu 7 etape înainte de final.

Suarez a ținut să imortalizeze acest moment alături de Messi, iar fotografia a postat-o pe rețelele de socializare. La postarea respectivă a reacționat și fostul coleg al celor doi, brazilianul Neymar. “Sunteți mari“, a fost comentariul starului lui PSG.Sursa foto: AS

Lionel Messi a fost desemnat jucătorul lunii martie în La Liga

Lionel Messi a ajuns la cota 33 de goluri în campionat în actualul sezon și se îndreaptă vertiginos spre câștigarea celei de-a șasea Gheată de Aur și a treia consecutivă, prin care va bate un nou record. Luis Suarez și-a trecut în palmares al 20-lea gol în această ediție de La Liga.

Lionel Messi a primit înaintea partidei un nou trofeu. Argentinianul a fost premiat de Patrick Kluivert, fostul component al Barcelonei din perioada 1998-2004, pentru faptul că a fost desemnat jucătorul lunii martie în La Liga. Este pentru a doua oară în acest sezon când argentinianul este MVP-ul lunii, după ce a mai intrat în posesia acestui trofeu în septembrie. Kluivert, cel care i-a înmânat trofeul, a scris istorie pentru catalani, prin cele 90 de goluri înscrise pentru echipa blaugrana în cele 182 de meciuri din campionat.